Blog  |  Coaching (Προπόνηση)  |  Εκπαιδεύσεις  |  “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ”  |  Δωρεάν Υλικό  |  ΜLM Kατάστημαhttp://www.Network-Marketing.grhttp://greekcoach.blogspot.com/p/blog-page_8143.htmlhttp://coach.theanswerto.grhttp://theanswerto.gr/irresistmlmhttp://coach.theanswerto.gr/MLM_Training/Freebies.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4
 

Δωρεάν e-book:

Μήπως Προσπερνάτε Μία Περιουσία;

"Θα ήθελα να σου πω πως μου άρεσε πολύ η εκπαίδευση γιατί μας έδωσες τα βήματα που χρειάζονται για την αποτελεσματική πώληση και μπορώ να πω πως κάτι τέτοιο δεν έχω ακούσει σε καμία άλλη εκπαίδευση. Όλοι οι εκπαιδευτές βιάζονται να σε κάνουν να πουλήσεις γρήγορα, να γράψεις άτομα γρήγορα, προτείνουν τρόπους προώθησης των προϊόντων χωρίς να λένε για τις παγίδες του τρόπου ομιλίας που πρέπει να αποφύγουμε ώστε να γίνουμε αποτελεσματικοί. 

Για να μην πολυλογώ μου άρεσε και αν μπορούσες να το κάνεις παραπάνω από μια φορά τον μήνα θα ήταν πολύ ωραία." 

-- Αντιγόνη Τ.

"Θεωρώ ότι κάνατε μια σημαντική προσπάθεια στο να βοηθήσετε τους ανθρώπους που ασχολούνται με το mlm στο να μπορέσουν να πλησιάσουν με αποτελεσματικότερο τρόπο τους εν δυνάμει πελάτες  και συνεργάτες τους. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια σας με περισσότερη έμφαση στην ψυχολογία της αγοράς. Θα ήθελα τα σεμινάρια σας να γίνονται ποιο συχνά." 

-- Αναστασία Φ.

---

Θοδωρή ήταν η καλύτερη εκπαίδευση που παρακολούθησα! Έμαθα τόσα πολλά και πάνω απ’ όλα κατάλαβα τι έκανα τόσο καιρό λάθος. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

-- Μάχη Μ.

"Είσαι πολύ καλός στην εκπαίδευση. Με βοηθάς πάρα πολύ. Ευχαριστώ για όλα και στην επόμενη θα είμαι παρόν για να σε ακούσω. Σου εύχομαι τα καλύτερα να έχεις :)" 

-- Άλκης Τ.

---

"Εγώ είμαι ενθουσιασμένη και η παρουσίαση μου άρεσε πάρα πολύ! Έμαθα αρκετά πράγματα και θα εκτιμούσα αν θα μπορούσα να μπω κι εγώ στο link για να τη ξαναακούσω. Ήταν ένα πολύ σημαντικό μάθημα για μένα." 

-- Ξανθη Τσ.

Το βιβλίο σου έχει γίνει το εγχειρίδιο στη ζωή μου. Είναι ένας από τους λόγους της επιτυχίας μου. Ο λόγος που το πήρα ήταν γιατί χρειαζόμουν βοήθεια στο να αναπτύξω την επιχείρηση μου, επηρέασε όμως και την κοινωνική μου ανάπτυξη.

Νιώθω καλύτερος άνθρωπος.

Σε συνδυασμό με τις online εκπαιδεύσεις σου, που δεν χάνω ποτέ, τώρα πλέον μπορώ και λέω το εξής: Πάντα θέλω κάτι παραπάνω στη ζωή μου και δε συμβιβάζομαι με την ασφάλεια ενός μισθού. Βρήκα αυτά τα εργαλεία που μου προσέφερες και με έκανες να λέω πως ναι, ό,τι έχω καταφέρει, το έκανα εγώ με δική μου προσπάθεια αντιμετωπίζοντας τα εμπόδια λες και δεν υπάρχουν. Νιώθω ικανός για όλα. Πλέον μπορώ να πετυχαίνω τους στόχους μου ...

Είμαι ευγνώμων που σε έχω δίπλα μου.

-- Νίκος Κ

"Θοδωρή, καλησπέρα. Παρακολούθησα όλη την εκπαίδευση και οφείλω να σου δώσω συγχαρητήρια και για την ιδέα που είχες και για το τελικό αποτέλεσμα. Προσωπικά φρεσκάρισα κάποιες τεχνικές και θυμήθηκα κάποια στοιχεία σωστής προσέγγισης,  που, ομολογουμένως με την πάροδο του χρόνου τα αφήνουμε στα "αζήτητα". Είναι βέβαιο ότι πήρα και κάποιες ιδέες πολύ ενδιαφέρουσες. Την εκπαίδευση παρακολούθησε και η κόρη μου, που κάνει τα πρώτα της βήματα μαζί μου. Ιδιαίτερα γι΄αυτήν, ήταν όλα πάρα πολύ σημαντικά. Ήταν μια συγκροτημένη παρουσίαση. Σ' ευχαριστούμε για την προσπάθειά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια." 

-- Βασίλης Ν.

Τιμή CD: 14€

Θέμα: "Πως να προσελκύσετε υποψηφίους από το πουθενά"

Εκπαιδευτής: Θεόδωρος Αραμπατζής


Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που θα τους ενδιέφερε να κερδίσουν χρήματα από το σπίτι αν έβρισκαν μία νόμιμη επιχείρηση και πολλοί ψάχνουν έναν τρόπο να το κάνουν αυτό.


Αλλά όταν συναντάτε ανθρώπους σε καθημερινή βάση, ξέρετε τι να τους πείτε;


Ξέρετε πώς να κάνετε τους ανθρώπους που μόλις γνωρίσατε να σας ρωτήσουν για την επιχείρησή σας;


Ξέρετε πώς να συστήσετε τα προϊόντα σας, τις υπηρεσίες ή/και την επιχειρηματική σας ευκαιρία στους ανθρώπους που συναντάτε στην τράπεζα, σε εμπορικά κέντρα, σε εστιατόρια, στις διακοπές και άλλα μέρη … χωρίς αντίσταση;


Οι τεχνικές για τις οποίες μιλάει ο Θοδωρής στην εκπαίδευση αυτή είναι από το βιβλίο "Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ" όπου θα μπορέσετε να δείτε ζωντανά πώς εφαρμόζονται στην πράξη.


Σε αυτή την εκπαίδευση, ο Θοδωρής Αραμπατζής, επέλεξε μία εθελόντρια και δούλεψε μαζί της σε κάποιες ειδικές τεχνικές επικοινωνίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα ώστε να βελτιώσετε δραματικά το επίπεδο της επιτυχίας σας.


Απέδειξε επίσης -- πέρα από κάθε αμφιβολία -- ότι και ΕΣΕΙΣ ήδη έχετε ένα χρυσωρυχείο υποψηφίων στο μυαλό σας, στην ατζέντα σας και στις προηγούμενες εμπειρίες σας.


Έδειξε ότι θα μπορούσατε ήδη να έχετε κερδίσει μία περιουσία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ αρκεί να είχατε την κατάλληλη προπόνηση για το πώς να χρησιμοποιήσετε τα φυσικά σας χαρίσματα, ταλέντα και πηγές που βρίσκονταν εκεί εξαρχής.


Ακούσατε επίσης πώς ο Θοδωρής παρουσιάζει απλές φόρμουλες επικοινωνίας που θα κάνουν τον υποψήφιό σας να νιώσει φυσική έλξη για εσάς, για τα προϊόντα σας και την επιχείρησή σας στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.


Το καλύτερο όλων είναι ότι όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις φόρμουλες, οι άνθρωποι δε θα ξέρουν καν ότι τους προσεγγίζετε για κάτι!


Κατεβάστε το mp3 | Κατεβάστε το pdf (δείγμα)