Blog  |  Coaching (Προπόνηση)  |  Εκπαιδεύσεις  |  “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ”  |  Δωρεάν Υλικό  |  ΜLM Kατάστημαhttp://www.Network-Marketing.grhttp://greekcoach.blogspot.com/p/blog-page_8143.htmlhttp://coach.theanswerto.grhttp://theanswerto.gr/irresistmlmhttp://coach.theanswerto.gr/MLM_Training/Freebies.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4
 

Δωρεάν e-book:

Μήπως Προσπερνάτε Μία Περιουσία;

"Θα ήθελα να σου πω πως μου άρεσε πολύ η εκπαίδευση γιατί μας έδωσες τα βήματα που χρειάζονται για την αποτελεσματική πώληση και μπορώ να πω πως κάτι τέτοιο δεν έχω ακούσει σε καμία άλλη εκπαίδευση. Όλοι οι εκπαιδευτές βιάζονται να σε κάνουν να πουλήσεις γρήγορα, να γράψεις άτομα γρήγορα, προτείνουν τρόπους προώθησης των προϊόντων χωρίς να λένε για τις παγίδες του τρόπου ομιλίας που πρέπει να αποφύγουμε ώστε να γίνουμε αποτελεσματικοί. 

Για να μην πολυλογώ μου άρεσε και αν μπορούσες να το κάνεις παραπάνω από μια φορά τον μήνα θα ήταν πολύ ωραία." 

-- Αντιγόνη Τ.

"Θεωρώ ότι κάνατε μια σημαντική προσπάθεια στο να βοηθήσετε τους ανθρώπους που ασχολούνται με το mlm στο να μπορέσουν να πλησιάσουν με αποτελεσματικότερο τρόπο τους εν δυνάμει πελάτες  και συνεργάτες τους. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια σας με περισσότερη έμφαση στην ψυχολογία της αγοράς. Θα ήθελα τα σεμινάρια σας να γίνονται ποιο συχνά." 

-- Αναστασία Φ.

---

Θοδωρή ήταν η καλύτερη εκπαίδευση που παρακολούθησα! Έμαθα τόσα πολλά και πάνω απ’ όλα κατάλαβα τι έκανα τόσο καιρό λάθος. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

-- Μάχη Μ.

"Είσαι πολύ καλός στην εκπαίδευση. Με βοηθάς πάρα πολύ. Ευχαριστώ για όλα και στην επόμενη θα είμαι παρόν για να σε ακούσω. Σου εύχομαι τα καλύτερα να έχεις :)" 

-- Άλκης Τ.

---

"Εγώ είμαι ενθουσιασμένη και η παρουσίαση μου άρεσε πάρα πολύ! Έμαθα αρκετά πράγματα και θα εκτιμούσα αν θα μπορούσα να μπω κι εγώ στο link για να τη ξαναακούσω. Ήταν ένα πολύ σημαντικό μάθημα για μένα." 

-- Ξανθη Τσ.

Το βιβλίο σου έχει γίνει το εγχειρίδιο στη ζωή μου. Είναι ένας από τους λόγους της επιτυχίας μου. Ο λόγος που το πήρα ήταν γιατί χρειαζόμουν βοήθεια στο να αναπτύξω την επιχείρηση μου, επηρέασε όμως και την κοινωνική μου ανάπτυξη.

Νιώθω καλύτερος άνθρωπος.

Σε συνδυασμό με τις online εκπαιδεύσεις σου, που δεν χάνω ποτέ, τώρα πλέον μπορώ και λέω το εξής: Πάντα θέλω κάτι παραπάνω στη ζωή μου και δε συμβιβάζομαι με την ασφάλεια ενός μισθού. Βρήκα αυτά τα εργαλεία που μου προσέφερες και με έκανες να λέω πως ναι, ό,τι έχω καταφέρει, το έκανα εγώ με δική μου προσπάθεια αντιμετωπίζοντας τα εμπόδια λες και δεν υπάρχουν. Νιώθω ικανός για όλα. Πλέον μπορώ να πετυχαίνω τους στόχους μου ...

Είμαι ευγνώμων που σε έχω δίπλα μου.

-- Νίκος Κ

"Θοδωρή, καλησπέρα. Παρακολούθησα όλη την εκπαίδευση και οφείλω να σου δώσω συγχαρητήρια και για την ιδέα που είχες και για το τελικό αποτέλεσμα. Προσωπικά φρεσκάρισα κάποιες τεχνικές και θυμήθηκα κάποια στοιχεία σωστής προσέγγισης,  που, ομολογουμένως με την πάροδο του χρόνου τα αφήνουμε στα "αζήτητα". Είναι βέβαιο ότι πήρα και κάποιες ιδέες πολύ ενδιαφέρουσες. Την εκπαίδευση παρακολούθησε και η κόρη μου, που κάνει τα πρώτα της βήματα μαζί μου. Ιδιαίτερα γι΄αυτήν, ήταν όλα πάρα πολύ σημαντικά. Ήταν μια συγκροτημένη παρουσίαση. Σ' ευχαριστούμε για την προσπάθειά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια." 

-- Βασίλης Ν.

Τιμή CD: 14€

Θέμα: "Ξεπεράστε Κάθε Ερώτηση/Αντίρρηση/Αναβολή"

Εκπαιδευτής: Θεόδωρος Αραμπατζής


Μία από τις πιο συχνές προκλήσεις που βλέπω ότι συναντούν οι δικτυωτές είναι η αναβλητικότητα. Η αναβλητικότητα έχει διάφορους λόγους που υπάρχει μέσα μας. Υπάρχει θετική και αρνητική αναβλητικότητα. Θετική αναβλητικότητα είναι όταν αναβάλλουμε δραστηριότητες που δεν συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Όπως για παράδειγμα είναι καλό το να είμαστε αναβλητικοί στο να "δούμε τηλεόραση" ή "να βγούμε για καφέ".


Αυτό όμως που έχω δει ότι είναι η βασικότερη πηγή της αναβλητικότητας είναι ότι οι άνθρωποι φοβούνται την "Απόρριψη". Βασικά, όχι μόνο την απόρριψη αλλά και γενικότερα τις ερωτήσεις που μπορεί να τους κάνουν οι υποψήφιοι. Όταν όμως έχουμε μία γλώσσα επικοινωνίας που είτε θα αποτρέπει την απόρριψη είτε θα χειρίζεται με αποτελεσματικό τρόπο οποιαδήποτε ερώτηση, αντίρρηση ή αναβολή των υποψηφίων, τότε η αναβλητικότητα δε θα υπάρχει (ή τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό) γιατί θα γνωρίζουμε τι χρειάζεται να λέμε για να έχουμε αποτελέσματα και επίσης θα γνωρίζουμε ότι αυτό που θα λέμε θα έχει αποτελέσματα.


Επειδή μου αρέσει να χρησιμοποιώ "φόρμουλες" και όχι ακριβή σενάρια, έτσι ώστε να υπάρχει και το προσωπικό στοιχείο στην επικοινωνία μας, θα σας δώσω μία απλή φόρμουλα χειρισμού κάθε αντίρρησης, ερώτησης και αναβολής.


Ξέρω ότι έχουν γραφτεί πολλά βιβλία και άρθρα για το χειρισμό αντιρρήσεων αλλά η φόρμουλα που θα σας δείξω, θα σας δώσει τη δυνατότητα να χειριστείτε τις αντιρρήσεις και τις ερωτήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει μία θετική κατάληξη ΠΑΝΤΑ - ακόμα κι αν τελικά ο υποψήφιος αποφασίσει να μη συνεργαστεί μαζί σας.


"Σ' αυτή την εκπαίδευση ο Θοδωρής Αραμπατζής έδωσε μία απλή φόρμουλα χειρισμού κάθε αντίρρησης, ερώτησης και αναβολής.


Έχουν γραφτεί πολλά βιβλία και άρθρα για το χειρισμό αντιρρήσεων αλλά η φόρμουλα που παρουσίασε, δίνει τη δυνατότητα να χειριστείτε τις αντιρρήσεις και τις ερωτήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει μία θετική κατάληξη ΠΑΝΤΑ - ακόμα κι αν τελικά ο υποψήφιος αποφασίσει να μη συνεργαστεί μαζί σας."


Κατεβάστε το mp3 | Κατεβάστε το pdf (δείγμα)