Blog  |  Coaching (Προπόνηση)  |  Εκπαιδεύσεις  |  “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ”  |  Δωρεάν Υλικό  |  ΜLM Kατάστημαhttp://www.Network-Marketing.grhttp://greekcoach.blogspot.com/p/blog-page_8143.htmlhttp://coach.theanswerto.grhttp://theanswerto.gr/irresistmlmhttp://coach.theanswerto.gr/MLM_Training/Freebies.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4
 

Δωρεάν e-book:

Μήπως Προσπερνάτε Μία Περιουσία;

"Θα ήθελα να σου πω πως μου άρεσε πολύ η εκπαίδευση γιατί μας έδωσες τα βήματα που χρειάζονται για την αποτελεσματική πώληση και μπορώ να πω πως κάτι τέτοιο δεν έχω ακούσει σε καμία άλλη εκπαίδευση. Όλοι οι εκπαιδευτές βιάζονται να σε κάνουν να πουλήσεις γρήγορα, να γράψεις άτομα γρήγορα, προτείνουν τρόπους προώθησης των προϊόντων χωρίς να λένε για τις παγίδες του τρόπου ομιλίας που πρέπει να αποφύγουμε ώστε να γίνουμε αποτελεσματικοί. 

Για να μην πολυλογώ μου άρεσε και αν μπορούσες να το κάνεις παραπάνω από μια φορά τον μήνα θα ήταν πολύ ωραία." 

-- Αντιγόνη Τ.

"Θεωρώ ότι κάνατε μια σημαντική προσπάθεια στο να βοηθήσετε τους ανθρώπους που ασχολούνται με το mlm στο να μπορέσουν να πλησιάσουν με αποτελεσματικότερο τρόπο τους εν δυνάμει πελάτες  και συνεργάτες τους. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια σας με περισσότερη έμφαση στην ψυχολογία της αγοράς. Θα ήθελα τα σεμινάρια σας να γίνονται ποιο συχνά." 

-- Αναστασία Φ.

---

Θοδωρή ήταν η καλύτερη εκπαίδευση που παρακολούθησα! Έμαθα τόσα πολλά και πάνω απ’ όλα κατάλαβα τι έκανα τόσο καιρό λάθος. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

-- Μάχη Μ.

"Είσαι πολύ καλός στην εκπαίδευση. Με βοηθάς πάρα πολύ. Ευχαριστώ για όλα και στην επόμενη θα είμαι παρόν για να σε ακούσω. Σου εύχομαι τα καλύτερα να έχεις :)" 

-- Άλκης Τ.

---

"Εγώ είμαι ενθουσιασμένη και η παρουσίαση μου άρεσε πάρα πολύ! Έμαθα αρκετά πράγματα και θα εκτιμούσα αν θα μπορούσα να μπω κι εγώ στο link για να τη ξαναακούσω. Ήταν ένα πολύ σημαντικό μάθημα για μένα." 

-- Ξανθη Τσ.

Το βιβλίο σου έχει γίνει το εγχειρίδιο στη ζωή μου. Είναι ένας από τους λόγους της επιτυχίας μου. Ο λόγος που το πήρα ήταν γιατί χρειαζόμουν βοήθεια στο να αναπτύξω την επιχείρηση μου, επηρέασε όμως και την κοινωνική μου ανάπτυξη.

Νιώθω καλύτερος άνθρωπος.

Σε συνδυασμό με τις online εκπαιδεύσεις σου, που δεν χάνω ποτέ, τώρα πλέον μπορώ και λέω το εξής: Πάντα θέλω κάτι παραπάνω στη ζωή μου και δε συμβιβάζομαι με την ασφάλεια ενός μισθού. Βρήκα αυτά τα εργαλεία που μου προσέφερες και με έκανες να λέω πως ναι, ό,τι έχω καταφέρει, το έκανα εγώ με δική μου προσπάθεια αντιμετωπίζοντας τα εμπόδια λες και δεν υπάρχουν. Νιώθω ικανός για όλα. Πλέον μπορώ να πετυχαίνω τους στόχους μου ...

Είμαι ευγνώμων που σε έχω δίπλα μου.

-- Νίκος Κ

"Θοδωρή, καλησπέρα. Παρακολούθησα όλη την εκπαίδευση και οφείλω να σου δώσω συγχαρητήρια και για την ιδέα που είχες και για το τελικό αποτέλεσμα. Προσωπικά φρεσκάρισα κάποιες τεχνικές και θυμήθηκα κάποια στοιχεία σωστής προσέγγισης,  που, ομολογουμένως με την πάροδο του χρόνου τα αφήνουμε στα "αζήτητα". Είναι βέβαιο ότι πήρα και κάποιες ιδέες πολύ ενδιαφέρουσες. Την εκπαίδευση παρακολούθησε και η κόρη μου, που κάνει τα πρώτα της βήματα μαζί μου. Ιδιαίτερα γι΄αυτήν, ήταν όλα πάρα πολύ σημαντικά. Ήταν μια συγκροτημένη παρουσίαση. Σ' ευχαριστούμε για την προσπάθειά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια." 

-- Βασίλης Ν.

Τιμή CD: 14€

Θέμα: "Πρακτική Εκπαίδευση Στόχων: Πώς να βάζετε τους στόχους σας με τέτοιο τρόπο ώστε να τους πετυχαίνετε."

Εκπαιδευτής: Θεόδωρος Αραμπατζής


Σύμφωνα με το λεξικό μου ο ορισμός της λέξης “Στόχος” είναι: σκοπός στον οποίο αποβλέπει κανείς | αντικείμενο προς το οποίο κατευθύνεται ορισμένη ενέργεια.


Έχουμε ακούσει πολλές φορές για τη σημασία του να έχουμε στόχους. Έχουμε συζητήσει και στο blog μου για τη σημασία των στόχων. “Να έχεις έναν στόχο.” - “Να ξέρεις τι θέλεις να πετύχεις” - Σίγουρα είναι σημαντικό και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ορίσει κάποιος τους στόχους του.


Πολλοί όμως δεν μπαίνουν στη διαδικασία να γράψουν τους στόχους τους, γιατί δεν ξέρουν πώς να τους πετύχουν. Ποια βήματα δηλαδή χρειάζεται να ακολουθήσουν για να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους.


Ένας στόχος χωρίς ένα συγκεκριμένο πλάνο για την επίτευξή του είναι απλά μία φαντασίωση ή μία απλή επιθυμία. Επιθυμίες έχουν όλοι οι άνθρωποι - πλάνο όμως για να αποκτήσουν αυτά που επιθυμούν έχει μόνο το 5% των ανθρώπων. Όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουν για αυτό το 5%.


Πάντα μου άρεσαν τα πρακτικά πράγματα και όχι τα θεωρητικά. Ακούστε λοιπόν πώς να βάζετε τους στόχους σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να τους πετύχετε. Όμως ΠΡΟΣΟΧΗ: αφού ακούσετε αυτή την εκπαίδευση, δε θα έχετε πλέον δικαιολογίες για να μην πετύχετε. Θα μπορείτε να βάλετε ένα ξεκάθαρο, βήμα προς βήμα πλάνο, που θα σας οδηγήσει σίγουρα, με μαθηματική ακρίβεια στην επίτευξη των στόχων σας. Και όχι, δε θα βάλω εγώ τους δικούς σας στόχους· θα σας δείξω ακριβώς πώς να βάλετε και πως να πετύχετε τους δικούς σας στόχους.


"Σε αυτή την εκπαίδευση συζητήσαμε...

- Τα 4 μεγάλα τμήματα στα οποία χωρίζουμε τους στόχους μας ώστε να έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο δράσης.

- Τη σημασία του να προγραμματίζουμε στο ημερολόγιό μας τις εργασίες που έχουμε αποφασίσει να κάνουμε.

- Τι είναι η πειθαρχεία και πώς μπορούμε να την αναπτύξουμε.

- Τι να κάνουμε όταν "κολλάμε" κάπου.

- Που χρειάζεται να εστιάζουν οι στόχοι μας.


...και πολλά άλλα”

Κατεβάστε το pdf | Κατεβάστε το mp3 (δείγμα)