Blog  |  Coaching (Προπόνηση)  |  Εκπαιδεύσεις  |  “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ”  |  Δωρεάν Υλικό  |  ΜLM Kατάστημαhttp://www.Network-Marketing.grhttp://greekcoach.blogspot.com/p/blog-page_8143.htmlhttp://coach.theanswerto.grhttp://theanswerto.gr/irresistmlmhttp://coach.theanswerto.gr/MLM_Training/Freebies.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4
 

Δωρεάν e-book:

Μήπως Προσπερνάτε Μία Περιουσία;

Θέμα: "Εκπαίδευση Νέων Συνεργατών: Τα πρώτα βήματα με ένα νέο συνεργάτη για να μείνει στη δουλειά.”

Εκπαιδευτής: Θεόδωρος Αραμπατζής

Πολλοί δικτυωτές με τους οποίους μιλάω, μου λένε ότι δυσκολεύονται να κρατήσουν τους συνεργάτες που γράφουν στη δουλειά. Τους τελευταίους μήνες, μέσω των online εκπαιδεύσεων, συζητήσαμε αρκετά στο πώς να βάζετε στην επιχείρησή σας μόνο άτομα που είναι "κατάλληλα" χρησιμοποιώντας το βήμα της "πρόκρισης" (αναλύεται και στο βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ). Τώρα λοιπόν, αφού μάθαμε πώς να γράφουμε πιο κατάλληλους συνεργάτες, χρειάζεται να έχουμε και ένα σύστημα για να τους βοηθήσουμε να ξεκινήσουν σωστά, ώστε να μείνουν στη δουλειά.


Η δουλειά μας δεν είναι απλά να "γράφουμε" άτομα στο δίκτυό μας, αλλά να βοηθάμε ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους. Σίγουρα, δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς τη δουλειά για εκείνους, αλλά αν έχουμε ένα πλάνο δράσης, το οποίο να είναι βήμα προς βήμα, ώστε να ξεκινήσουν χτίζοντας τις σωστές βάσεις, τότε αυξάνουμε κατά πολύ τις "πιθανότητες" τους για να πετύχουν. (αν και δε μου αρέσει να χρησιμοποιώ τον όρο "πιθανότητες" μιας και η επιτυχία στο MLM είναι θέμα "δεξιοτήτων" και όχι "πιθανοτήτων")


Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, έδωσα έναν οδηγό, ένα πλάνο, με το οποίο μπορείτε να δουλέψετε με έναν καινούργιο συνεργάτη, ώστε να τον βοηθήσετε να εξοικειωθεί με την εταιρία, το πλάνο μάρκετινγκ, τα προϊόντα και τις διαδικασίες της εταιρίας σας, αλλά και να μπορέσετε να σχεδιάσετε το δικό του, εξατομικευμένο πλάνο δράσης.


"Σε αυτή την εκπαίδευση συζητήσαμε...

- Τους 3 τρόπους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το συγκεκριμένο βήμα προς βήμα πλάνο.

Τι χρειάζεται να προσέξετε όταν ξεκινάτε την εκπαίδευση ενός νέου συνεργάτη για να μην απογοητευτεί και τα παρατήσει την πρώτη εβδομάδα.

Να κάνουμε το ραντεβού εκπαίδευση από κοντά ή από το τηλέφωνο; Πόση ώρα να αφιερώσετε σε κάθε περίπτωση και τι να συζητήσετε.

- Ποια είναι τα συγκεκριμένα θέματα που συζητάμε στην πρώτη συνάντηση και ποια στη δεύτερη.

- Φόρμα Αποτίμησης Επιχειρηματικής Στρατηγικής: Ένα απαραίτητο εργαλείο για τη δημιουργία του πλάνου δράσης των συνεργατών σας.


...και πολλά άλλα”


Κατεβάστε το pdf | Κατεβάστε το mp3 (δείγμα)

"Θα ήθελα να σου πω πως μου άρεσε πολύ η εκπαίδευση γιατί μας έδωσες τα βήματα που χρειάζονται για την αποτελεσματική πώληση και μπορώ να πω πως κάτι τέτοιο δεν έχω ακούσει σε καμία άλλη εκπαίδευση. Όλοι οι εκπαιδευτές βιάζονται να σε κάνουν να πουλήσεις γρήγορα, να γράψεις άτομα γρήγορα, προτείνουν τρόπους προώθησης των προϊόντων χωρίς να λένε για τις παγίδες του τρόπου ομιλίας που πρέπει να αποφύγουμε ώστε να γίνουμε αποτελεσματικοί. 

Για να μην πολυλογώ μου άρεσε και αν μπορούσες να το κάνεις παραπάνω από μια φορά τον μήνα θα ήταν πολύ ωραία." 

-- Αντιγόνη Τ.

"Θεωρώ ότι κάνατε μια σημαντική προσπάθεια στο να βοηθήσετε τους ανθρώπους που ασχολούνται με το mlm στο να μπορέσουν να πλησιάσουν με αποτελεσματικότερο τρόπο τους εν δυνάμει πελάτες  και συνεργάτες τους. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια σας με περισσότερη έμφαση στην ψυχολογία της αγοράς. Θα ήθελα τα σεμινάρια σας να γίνονται ποιο συχνά." 

-- Αναστασία Φ.

---

Θοδωρή ήταν η καλύτερη εκπαίδευση που παρακολούθησα! Έμαθα τόσα πολλά και πάνω απ’ όλα κατάλαβα τι έκανα τόσο καιρό λάθος. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

-- Μάχη Μ.

"Είσαι πολύ καλός στην εκπαίδευση. Με βοηθάς πάρα πολύ. Ευχαριστώ για όλα και στην επόμενη θα είμαι παρόν για να σε ακούσω. Σου εύχομαι τα καλύτερα να έχεις :)" 

-- Άλκης Τ.

---

"Εγώ είμαι ενθουσιασμένη και η παρουσίαση μου άρεσε πάρα πολύ! Έμαθα αρκετά πράγματα και θα εκτιμούσα αν θα μπορούσα να μπω κι εγώ στο link για να τη ξαναακούσω. Ήταν ένα πολύ σημαντικό μάθημα για μένα." 

-- Ξανθη Τσ.

Το βιβλίο σου έχει γίνει το εγχειρίδιο στη ζωή μου. Είναι ένας από τους λόγους της επιτυχίας μου. Ο λόγος που το πήρα ήταν γιατί χρειαζόμουν βοήθεια στο να αναπτύξω την επιχείρηση μου, επηρέασε όμως και την κοινωνική μου ανάπτυξη.

Νιώθω καλύτερος άνθρωπος.

Σε συνδυασμό με τις online εκπαιδεύσεις σου, που δεν χάνω ποτέ, τώρα πλέον μπορώ και λέω το εξής: Πάντα θέλω κάτι παραπάνω στη ζωή μου και δε συμβιβάζομαι με την ασφάλεια ενός μισθού. Βρήκα αυτά τα εργαλεία που μου προσέφερες και με έκανες να λέω πως ναι, ό,τι έχω καταφέρει, το έκανα εγώ με δική μου προσπάθεια αντιμετωπίζοντας τα εμπόδια λες και δεν υπάρχουν. Νιώθω ικανός για όλα. Πλέον μπορώ να πετυχαίνω τους στόχους μου ...

Είμαι ευγνώμων που σε έχω δίπλα μου.

-- Νίκος Κ

"Θοδωρή, καλησπέρα. Παρακολούθησα όλη την εκπαίδευση και οφείλω να σου δώσω συγχαρητήρια και για την ιδέα που είχες και για το τελικό αποτέλεσμα. Προσωπικά φρεσκάρισα κάποιες τεχνικές και θυμήθηκα κάποια στοιχεία σωστής προσέγγισης,  που, ομολογουμένως με την πάροδο του χρόνου τα αφήνουμε στα "αζήτητα". Είναι βέβαιο ότι πήρα και κάποιες ιδέες πολύ ενδιαφέρουσες. Την εκπαίδευση παρακολούθησε και η κόρη μου, που κάνει τα πρώτα της βήματα μαζί μου. Ιδιαίτερα γι΄αυτήν, ήταν όλα πάρα πολύ σημαντικά. Ήταν μια συγκροτημένη παρουσίαση. Σ' ευχαριστούμε για την προσπάθειά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια." 

-- Βασίλης Ν.

Τιμή CD: 14€