ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

(13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014)
Η Λύση για να ξεκλειδώσετε τις Δυνατότητές σας και να Ξεκινήσετε τη Μαζική Δράση για να έχετε Αποτελέσματα... 


“Εκπληκτικά Απλή Διαδικασία που Μπορεί να Ακολουθήσει Οποιοσδήποτε για να Αποκτήσει Συνήθειες Επιτυχίας και να Ξεφορτωθεί την Αναβλητικότητα! Ένας Εξαιρετικός Τρόπος για να Ολοκληρώσετε Το Πλάνο Σας!”


Μάθετε Εύκολα τις Συνήθειες και τη Στρατηγική που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ για να Γίνετε Πετυχημένοι Επαγγελματίες μόνο σε 12 Εβδομάδες!
Θέλω να γραφτώ τώραhttp://www.tinyurl.com/90daysupport


Αγαπητοί δικτυωτές,


Η πραγματικότητα που χρειάζεται να αντιμετωπίσετε είναι ότι το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι μία επιχείρηση που ΑΠΑΙΤΕΙ να γίνεται ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και να είστε ΥΠΟΛΟΓΟΙ αυτών που δεσμεύεστε να κάνετε. Αν κάτι είναι να γίνει, εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα.


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ…


Οι περισσότεροι άνθρωποι πριν αποκτήσουν τη δική τους επιχείρηση, είχαν μία δουλειά για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους, όπου ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ τους κρατούσε υπόλογους. Το Δικτυακό Μάρκετινγκ και οι Απευθείας Πωλήσεις απαιτούν να είστε υπόλογοι ΕΣΕΙΣ για τις πράξεις σας. Οπότε ο μόνος τρόπος για να πετύχετε είναι…


Να μάθετε πώς να “προσλάβετε” τον ΕΑΥΤΟ σας και να απαλλαγείτε από τους περισπασμούς, τις δικαιολογίες και την αναβλητικότητα … διαφορετικά “καήκατε”!


Έχω λοιπόν μία απλή πρόκληση για εσάς. Πηγαίνετε στο μπάνιο, ΤΩΡΑ, κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και αναρωτηθείτε σχετικά με την επιχείρησή σας στο δικτυακό μάρκετινγκ…


Θα προσλάμβανα τον εαυτό μου;


Δεν αστειεύομαι. Πηγαίνετε στο μπάνιο και κάντε αυτή την ερώτηση στον εαυτό σας.


Δυστυχώς, οι περισσότεροι δεν μπορούν να απαντήσουν ναι σ’ αυτή την ερώτηση. Και το λυπηρό είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ να μπορείτε να απαντήσετε ΝΑΙ στην ερώτηση, “Θα προσλάμβανα τον εαυτό μου;”


Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που οι άνθρωποι δεν πετυχαίνουν σ’ αυτό το επάγγελμα είναι γιατί δεν υιοθετούν τις ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ των αυτοαπασχολούμενων επιχειρηματιών και έχουν την τάση να φέρονται στην επιχείρησή τους σαν ένα χόμπι αντί σαν μία ευκαιρία πολλών εκατομμυρίων - όπως είναι.


Μόλις μάθετε να υιοθετείτε και να εφαρμόζετε απλές συνήθειες, τις οποίες εφαρμόζουν και οι πετυχημένοι, τότε το δικτυακό μάρκετινγκ μπορεί να είναι αρκετά απλό και ευχάριστο. Σίγουρα έχει σκληρή δουλειά...αλλά δε δουλεύετε ήδη κάπου σκληρά;


Δε θα ήταν υπέροχο αν ήσασταν απόλυτα εστιασμένοι, απόλυτα αποφασισμένοι και είχατε την αυτοπεποίθηση να “σκίσετε” στο δικτυακό μάρκετινγκ; Πώς θα ήταν η ζωή σας Πώς θα ήταν η αυτοεκτίμησή σας; Η επιταγή σας; Η συμπεριφορά σας;


Συμμετέχοντες σε προηγούμενη Ομάδα Υποστήριξης


Πριν από τη συμμετοχή μου στις ομάδες υποστήριξης η ομάδα μου είχε μηδενική ανάπτυξη για περισσότερο από 1 μήνα.


Ο λόγος που ξεκίνησα με τις ομάδες υποστήριξης ήταν γιατί αντιλήφθηκα πως οι γνώσεις μου στο δικτυακό marketing ήταν ελάχιστες και δεν μπορούσα να παρακινήσω και να εκπαιδεύσω τους συνεργάτες μου προκειμένου να μπορέσουν και οι ίδιοι να αναπτύξουν τη δουλειά τους.


Αυτό που έχει αλλάξει στην επιχείρησή μου/σε εμένα είναι ότι το δίκτυό μου μέσα σε 3 μήνες είχε μία ανάπτυξη 93%. Επίσης έμαθα πως να εκπαιδεύω κι εγώ τους συνεργάτες μου αλλά και οι ίδιοι με τη σειρά τους τους δικούς τους συνεργάτες.


Ο Θοδωρής Αραμπατζής σαν προπονητής και οργανωτής των ομάδων υποστήριξης ήταν απόλυτα κατανοητός και υποστηρικτικός. Ευγενικά αυστηρός, χωρίς να προσβάλλει το ήθος και τη προσωπικότητα κανενός.


-- Ειρήνη Δουκ. Javita (18 μήνες στο MLM)Πριν από τη συμμετοχή μου στις ομάδες υποστήριξης είχα παραμελήσει λίγο τη δουλειά μου τα τελευταία 3 χρόνια για διάφορους λόγους..


Ο λόγος που ξεκίνησα με τις ομάδες υποστήριξης ήταν γιατί δεν ήξερα πως να αρχίσω πάλι από την αρχή και δεν μπορούσα να το κάνω μόνη μου, ήθελα μια αρκετά μεγάλη ώθηση για να μπορέσω να βρω το ρυθμό μου.


Αυτό που έχει αλλάξει στην επιχείρησή μου/σε εμένα είναι ότι πήρα την "ώθηση" που ήθελα και ξέρω πλέον πως να το κάνω μόνη μου από την αρχή με το δικό μου ρυθμό.


Ο Θοδωρής Αραμπατζής σαν προπονητής και οργανωτής των ομάδων υποστήριξης ήταν μια χαρά, πολύ άμεσος, κατανοητός και ήξερε πολύ καλά να απαντάει και να καλύπτει κάθε απορία μας οποτεδήποτε και να του την θέταμε, πράγμα που σημαίνει ότι κατανοεί απόλυτα το αντικείμενο της εργασίας του και του αξίζουν συγχαρητήρια!


-- Νίκη Γιαν. Herbalife (12 χρόνια στο MLM)Θέλω να γραφτώ τώραhttp://www.tinyurl.com/90daysupport

Οι Ομάδες Υποστήριξης θα σας οδηγήσουν στη δράση, θα τερματίσουν την αναβλητικότητα και θα σας βάλουν στην κατεύθυνση που ΘΕΛΕΤΕ να είστε, αλλά μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να είστε με συνέπεια!
Αν ήσασταν υπέρβαροι και είχατε κουραστεί να έχετε τόσο περιττό λίπος, αλλά δεν μπορούσατε να πάτε στο γυμναστήριο ή να σταματήσετε να τρώτε γλυκά και πίτσες, θα αναγκαζόσασταν να πάρετε κάποια δραστικά μέτρα, έτσι δεν είναι;


Τι θα γινόταν αν λέγατε σε ΟΛΟΥΣ τους γνωστούς σας ότι πήρατε απόφαση να χάσετε βάρος; Εννοώ σε ΟΛΟΥΣ.


Αν λέγατε σε όλους τους φίλους σας, τους συναδέλφους σας, τους συγγενείς σας … το ανακοινώνατε σε όλο τον κόσμο ότι θα χάσετε βάρος. Και … αν σας έβλεπαν να τρώτε “σαβούρες” ή΄αν ετοιμαζόσασταν να παραγγείλετε μία σπέσιαλ πίτσα, να σας ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ και να σας υπενθύμιζαν αυτό που τους είπατε. Αυτό θα σας έκανε να είστε συνεπείς και να μείνετε στο πρόγραμμα, έτσι δεν είναι;


Ας το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Στέλνετε σε όλους όσους γνωρίζετε ένα γράμμα λέγοντάς τους ότι είστε απόλυτα αποφασισμένοι να αποκτήσετε καλύτερη φυσική κατάσταση και ότι ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ την υποστήριξή τους. Στο γράμμα θα τους λέγατε,


“Αν με δείτε να παραγγέλνω junk food, σταματήστε με.”


“Αν δε με δείτε στο γυμναστήριο, πάρτε με τηλέφωνο.”


“Αν με δείτε ή με ακούσετε να κάνω κάτι έστω και λίγο ανθυιγιεινό, τηλεφωνήστε μου και ΜΑΛΩΣΤΕ με.”


“Ό,τι και να ΠΩ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ με από το να τρώω “σκουπίδια” ακόμα και αν θα πρέπει να τα αρπάξετε από τα χέρια μου και να τα πετάξετε στον κάδο.”


Πώς θα ήταν η πρόοδός σας; Θα ήταν πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟ να αποτύχετε.


Και τι θα συνέβαινε αν, μαζί με όλα αυτά, είχατε και ένα άτομο να σας “παρακολουθεί” 24 ώρες την ημέρα για να είναι σίγουρος ότι γυμνάζεστε και ότι τρώτε σωστά; Θα μπορούσατε να αποτύχετε; Αμφιβάλλω.


Το ίδιο ισχύει και στην επιχείρησή σας. Όταν δεσμεύεστε δημόσια, όταν έχετε μία ομάδα υποστήριξης και ανθρώπους να σας ενθαρρύνουν στην πορεία … πρακτικά είναι πολύ πιο ΕΥΚΟΛΟ να το κάνετε. Ναι, σίγουρα θέλει σκληρή δουλειά, αλλά είναι ΕΥΚΟΛΟ να το κάνετε μόλις αποκτήσετε τις σωστές συνήθειες.


Αν είστε έτοιμοι να κάνετε μία σημαντική αλλαγή και αν είστε έτοιμοι να κάνετε αυτά που ΛΕΤΕ ότι θέλετε να κάνετε, αλλά στο παρελθόν είχατε αποτύχει να το καταφέρετε αυτό, τότε οι Ομάδες Υποστήριξης είναι αυτό που χρειάζεστε.


Συμμετέχοντες σε προηγούμενη Ομάδα Υποστήριξης


Πριν από τη συμμετοχή μου στις ομάδες υποστήριξης δε γνώριζα καθόλου πως δουλεύει το δικτυακό μάρκετινγκ.


Ο λόγος που ξεκίνησα με τις ομάδες υποστήριξης ήταν γιατί ήθελα να μάθω από κάποιον που έχει ασχοληθεί επαγγελματικά πως αναπτύσσει κάποιος σωστά μία επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ.


Αυτό που έχει αλλάξει στην επιχείρησή μου/σε εμένα είναι ότι μέσα από τις ομάδες έμαθα πως επικοινωνείς με τους πελάτες, τους νέους συνεργάτες, πως εκπαιδεύεις την ομάδα σου και πώς διαχειρίζεσαι κάθε εμπόδιο που προκύπτει. Τα παραδείγματα που συζητιούνται μεταξύ μας είναι καθημερινά και τα συναντάμε όλοι μας.


Ο Θοδωρής Αραμπατζής σαν προπονητής και οργανωτής των ομάδων υποστήριξης ήταν απλός και κατανοητός στον τρόπο που σου εξηγεί τη διαδικασία ανάπτυξης μίας επιχείρησης δικτυακού μάρκετινγκ και μέσα από απλά παραδείγματα σου περνάει τη σωστή μέθοδο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις ακριβώς αυτά που σου λέει και να προπονείσαι για να βελτιώνεσαι.


-- Θοδωρής Παπ. Organo Gold (18 μήνες στο MLM)Πριν από τη συμμετοχή μου στις ομάδες υποστήριξης ήμουν σε τέλμα.


Ο λόγος που ξεκίνησα με τις ομάδες υποστήριξης ήταν γιατί αισθανόμουν ότι είχα τελματώσει στη δουλειά μου και ήθελα μία νέα ώθηση.


Αυτό που έχει αλλάξει στην επιχείρησή μου/σε εμένα είναι ότι ασχολήθηκα με τομείς που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ (πχ αγγελίες μέσω ίντερνετ, business to business) και θυμήθηκα κάποια εργαλεία διαφήμισης που είχα παρατήσει από χρόνια.


Ο Θοδωρής Αραμπατζής σαν προπονητής και οργανωτής των ομάδων υποστήριξης ήταν ευγενικός πάντα, εύστοχος στις απαντήσεις, παρακινητικός χωρίς κραυγαλέες μεθόδους. Αποτελεσματικός τελικά!


-- Τζένη Τυρ. Herbalife (11 χρόνια στο MLM)Οι Ομάδες Υποστήριξης Παρακινούν και Εμπνέουν και τους Παλιούς Έμπειρους Επαγγελματίες αλλά΄και τους Καινούργιους, σε Μαζική Δράση, στην Απαλλαγή από την Αναβλητικότητα και τους Φόβους και σας Βοηθάει να Χτίσετε την Επιταγή σας Πιο Γρήγορα!
Τι θα σας προσφέρει η συμμετοχή σας στις ομάδες υποστήριξης;


 1. -Θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το φόβο.

 2. -Θα σταματήσετε την αναβλητικότητα για τα καλά.

 3. -Θα αναπτύξετε αυτοπεποίθηση με τους υποψηφίους σας.

 4. -Θα μάθετε να γράφετε περισσότερους συνεργάτες.

 5. -Θα βελτιώσετε τις δεξιότητες παρακολούθησής σας.

 6. -Θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τους περισπασμούς που σας εμποδίζουν από το να είστε παραγωγικοί.

 7. -Θα δημιουργήσετε συνέπεια στην επιχείρησή σας.

 8. -Θα σας βοηθήσει να μείνετε ενθουσιασμένοι.

 9. -Θα σας δώσει ιδέες για να αποκτήσετε δυναμικούς υποψηφίους.

 10. -Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη νοοτροπία τους Αυτοαπασχολούμενου Επαγγελματία.


Θέλω να γραφτώ τώραhttp://www.tinyurl.com/90daysupport

Θα μπορούσα άνετα να χρεώνω εκατοντάδες ευρώ, αλλά δεν είναι ότι χρειάζομαι τόσο πολύ τα χρήματα…


Ήδη κερδίζω καλά χρήματα και δεν ψάχνω τρόπους για να πάρω κάθε ευρώ που έχουν οι συμμετέχοντες.


Αλλά … ΠΡΕΠΕΙ να χρεώσω κάτι. Λυπάμαι, έτσι είναι. Δεν είναι μία μη-κερδοσκοπική επιχείρηση και ούτε και η δική σας θα έπρεπε να είναι. Το να λειτουργείτε μία μη-κερδοσκοπική επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ, είναι απλά ανόητο.


Πριν χρόνια παρακολούθησα ένα αντίστοιχο πρόγραμμα μέσω Αμερικής, όπου χρειάστηκε να επενδύσω σχεδόν 3000€ για 12 μήνες και πριν 3 χρόνια περίπου είχα επενδύσει περίπου 500€ για ένα 3μηνο πρόγραμμα, πάλι μέσω ΗΠΑ.


Πριν από τη συμμετοχή μου στις ομάδες υποστήριξης προσέγγιζα πελάτες μόνο μέσα από το φιλικό μου περιβάλλον σε συγκεντρώσεις που πραγματοποιούσα στο σπίτι μου μια φορά το μήνα.  Δεν τολμούσα ακόμη να προσεγγίζω νέους συνεργάτες και ο τομέας “προσεγγίζω νέους πελάτες” ένοιωθα ότι χρειάζεται βελτίωση και αυτός. Η έλλειψη σιγουριάς οδηγούσε στην αναβλητικότητα για δράση και σε μια αίσθηση αποπροσανατολισμού και ανημποριάς.


Ο λόγος που ξεκίνησα με τις ομάδες υποστήριξης ήταν γιατί ήθελα κυρίως να ξεπεράσω την τάση μου για αναβλητικότητα. Να βάλω στόχους για την επιχείρηση μου και να περάσω σε δράση. Να γνωρίσω τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω για να πετύχω και να διαπιστώσω αν μπορώ να το κάνω αλλιώς να σταματήσω.


Χρειαζόταν να γνωρίσω νέους τρόπους προσέγγισης και εξυπηρέτησης πελατών και να τολμήσω να προσεγγίσω νέους συνεργάτες.


Αυτό που έχει αλλάξει στην επιχείρησή μου/σε εμένα είναι ότι με τη βοήθεια της ομάδας υποστήριξης απέκτησα τη συνήθεια να καθορίζω στόχους για κάθε βδομάδα και σταμάτησε το αίσθημα του αποπροσανατολισμού που ένοιωθα. Η δέσμευση απέναντι στην ομάδα με παρότρυνε να τους υλοποιώ και άρχισα να αισθάνομαι περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μου.


Υλοποίησα την ιδέα του “διαγωνισμού της γυάλας”, μια ιδέα που σκεφτόμουν για παραπάνω από ένα χρόνο να την υλοποιήσω όταν το άκουσα σε κάποιο σεμινάριο του Θοδωρή Αραμπατζή και δεν τολμούσα. Με την ιδέα αυτή προσέγγισα, με έναν πρωτότυπο τρόπο, νέους πελάτες και αυξήθηκε το πελατολόγιο και ο τζίρος μου. Με βοήθησε πάρα πολύ να το κάνω η δέσμευση που είχα απέναντι στην ομάδα, η παρότρυνση και η ενθάρρυνση του προπονητή μας για δράση κάθε φορά που ήθελα να το βάλω κάτω. Άρχισα να μπαίνω σε έναν ρυθμό δράσης και η δράση έγινε τελικά μια ευχάριστη συνήθεια.


Άρχισα να προσεγγίζω συνεργάτες για πρώτη φορά μέσω αγγελιών στο internet και άρχισα να έχω ανταπόκριση.


Πήρα πολύτιμες γνώσεις που βελτίωσαν την ποιότητα και την αποτελεσματική επικοινωνία με τους άλλους.


Οι εμπειρίες,  προβλήματα αλλά και  επιτυχίες των υπόλοιπων μελών της ομάδας ήταν πολύ χρήσιμες. Τα προβλήματα τους μπορεί να ήταν συνήθως και δικά μου που έβρισκαν μια λύση και η επιτυχίες τους βοηθούσαν εμένα να πιστέψω ότι η επιτυχία είναι εφικτή.

Νοιώθω πολύ πιο πλούσια σε γνώσεις, εμπειρίες και σιγουριά. Με τα εφόδια αυτά τώρα ξέρω ότι μπορώ να πραγματοποιήσω τους στόχους που βάζω για την επιχείρηση μου.


Ο Θοδωρής Αραμπατζής σαν προπονητής και οργανωτής των ομάδων υποστήριξης δημιουργεί ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον στη διάρκεια της εκπαίδευσης με οργανωμένο πλαίσιο συζήτησης και ουσιαστικές πληροφορίες.


Με εντυπωσίασε η άνεση που μπορεί να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα επιβεβαιώνοντας την εμπειρία και την δικαιολογημένη επιτυχία στον χώρο του δικτυακού marketing.


Εστιάζει στην ουσία ενός προβλήματος και μεταδίδει το μήνυμα του με τρόπο κατανοητό και ξεκάθαρο. Με ενθάρρυνε με έναν μοναδικό τρόπο σε δράση. Αντιμετώπισε με σεβασμό και εκτίμηση κάθε μου προσπάθεια, μικρή και μεγάλη. Αυτό με βοήθησε  να αρχίσω να  εκτιμώ και να πιστεύω και εγώ στον εαυτό μου και τις προσπάθειες μου.


Η εμπειρία ήταν μοναδική, με ευχάριστες εκπλήξεις για την άψογη οργάνωση της εκπαίδευσης σε πρακτικό επίπεδο, περιεχόμενο και αποτελέσματα.


Θοδωρή, σου οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


-- Κατερίνα Τζελ. Deta-Elis (3 χρόνια στο MLM)Κάντε Προπόνηση Μαζί μου, Αξίας Σχεδόν 600€,

Για Λιγότερο Από 80% απ’ ότι Πληρώνουν Οι Περισσότεροι!


Νιώθω λίγο άβολα να δίνω τόσα πολλά με τόσο μικρό κόστος. Αλήθεια.


Οι Ομάδες Υποστήριξης σας παρέχουν 12 εβδομάδες συνεχούς πρόσβασης σε εμένα. Αν και δεν είναι ένα πρόγραμμα προσωπικού coaching, έχετε πρόσβαση σε εμένα για 12 εβδομάδες με εβδομαδιαίες ομαδικές συνεδρίες των 45 λεπτών, καθώς και πρόσβαση μέσω email, στα μέσα της εβδομάδας.


Για κάποιον που ψάχνει έναν coach, αλλά δε θέλει να πληρώσει 127€ κάθε μήνα σε προσωπικό coaching, αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανική λύση!


Θα έχετε κάθε εβδομάδα απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, έμπνευση και ενθάρρυνση για να μείνετε συνεπείς στο πλάνο που ακολουθείτε!


Η επένδυση για τις Ομάδες Υποστήριξης είναι μόνο 127€ για 12 εβδομάδες (3 μήνες). Υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής κάθε μήνα με μόνο 49€ στην αρχή κάθε μήνα.(*Για πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό καλέστε με στο 2341070332 ή στείλτε email στο alldayin@gmail.com)


Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: 
Εγγραφές μέχρι την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου
Εγγραφείτε Άμεσα
Κλικ Εδώhttp://www.tinyurl.com/90daysupporthttp://www.tinyurl.com/90daysupportshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1


Τι Γίνεται Όταν Μπείτε στις Ομάδες Υποστήριξης;


Οι Ομάδες Υποστήριξης βασίζονται σε ένα κύριο στοιχείο: την ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας δείξει και να σας διδάξει πώς να γίνετε υπεύθυνοι και συνεπείς στην επιχείρησή σας.


Ορίστε τι θα συμβεί σε εσάς κατά τη διάρκεια των Ομάδων Υποστήριξης:


 1. -Θα έχετε 12 εβδομάδες προπόνησης, υποστήριξης και εκπαίδευσης από εμένα.

 2. -Απεριόριστες ερωτήσεις τις οποίες θα απαντώ κάθε εβδομάδα για 45 λεπτά.

 3. -Θα έχετε Παρακολούθηση του Πλάνου σας και συγκεκριμένες οδηγίες για βελτιώσεις και αλλαγές.

 4. -Ενθάρρυνση από όλη την ομάδα για να συνεχίσετε τη δουλειά σας.

 5. -Υποστήριξη από εμένα προσωπικά όποτε χρειάζεστε καθοδήγηση και κατευθύνσεις.

 6. -Ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον για να μάθετε, να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε προς την επιτυχία.


Πότε Ξεκινάνε;


Η δεύτερη Ομάδα Υποστήριξης ξεκινάει τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 και θα ολοκληρωθεί μετά από 12 εβδομάδες.


Αν ενδιαφέρεστε σοβαρά να προχωρήσετε την επιχείρησή σας στη σωστή κατεύθυνση και θέλετε να ξεκινήσετε να δουλεύετε με συνέπεια και με πλάνο, τότε κάντε την εγγραφή σας άμεσα, πριν κλείσουν οι ομάδες.(*Για πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό καλέστε με στο 2341070332 ή στείλτε email στο alldayin@gmail.com)


Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου.Θεόδωρος Αραμπατζής

Business Coach


www.Network-Marketing.gr

Greekcoach.blogspot.com

 
ΠΡΟΣΟΧΗ: 
Εγγραφές μέχρι την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014
Εγγραφείτε Άμεσα
Κλικ Εδώ
Οι Εγγραφές Ολοκληρώθηκαν
Οι Εγγραφές Ολοκληρώθηκαν
Οι Εγγραφές Ολοκληρώθηκαν
Οι Εγγραφές Ολοκληρώθηκαν
Οι Εγγραφές Ολοκληρώθηκαν
Οι Εγγραφές Ολοκληρώθηκαν
Οι Εγγραφές Ολοκληρώθηκαν